Bingolotto

Sonja Aldén kommer till BingoLotto

Dela

Folkkära Sonja Aldén kommer till BingoLotto den 26 maj! Efter genombrottet i Melodifestivalen 2007 har hon sjungit sig rakt in i hjärtat på svenska folket och vi ser fram emot hennes medverkan i BingoLottos MajFinal.

Sonja medverkade i Melodifestivalen 2007 med låten ”För att du finns”, vilken slutade på sjätte plats, och även om detta räknas som hennes stora genombrott var det inte hennes första medverkan i tävlingen. Redan 2005 framfördes bidraget "Att älska dig" av Shirley Clamp, som Shirley skrivit tillsammans med Sonja. Dessutom var hon med i Eurovision Song Contest samma år, då som kör bakom det litauiska bidraget "Little by Little".

Efter genombrottet i Mello släppte Sonja albumet "Till dig" som sålde guld och belönades med flera Grammisnomineringar. Hon utsågs även till Årets Nykomling på Svensktoppen, där hennes låt "För att du finns" blev utsedd till Årets Låt. Sedan dess har Sonja hunnit ge ut fem album, deltagit i tv-produktioner som Körslaget och genomfört ett flertal sverigeturnéer. 

Två år efter hennes senaste succéalbum, ”Meningen med livet”släpper hon äntligen ny musik! Första singeln är skriven av Moa Lignell och heter ”Vi har varit här förut”, och det kanske är just den vi får höra i BingoLotto den 26 maj 2019 kl. 18.00.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Säsongstart med killarna från Oh What A Night i BingoLotto1.1.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Individuellt är de fyra av Sveriges absolut främsta musikalartister. Tillsammans utgör männen från "Oh What A Night" och ”Jersey Boys” en sprakande het kvartett. Till våren beger sig David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ut på en rikstäckande turné, i hopp om att återigen förvandla ögonblick till evighet! Den 5 januari, kl 18.00 i TV4, gästar de BingoLottos säsongspremiär.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum