Svea Ekonomi

Svea och Mobile Interaction i nytt samarbete: Tar helhetsgrepp om apputveckling

Dela

Nu inleder Svea och Mobile Interaction ett samarbete för att erbjuda helhetslösningar för appar. Det innebär att man tillsammans erbjuder apputveckling från början till slut där betallösningarna sömlöst sys in, för att öka konverteringen och förbättra användarvänligheten.

I partnerskapet står Mobile Interaction för utvecklingen av själva appen och Svea som leverantör av betallösningen, Svea Wallet.

Genom samarbetet så blir betallösningen en del av appen istället för att skicka användaren till en extern sajt utanför appen för att slutföra sitt köp. Samarbetet ger ökad användarvänlighet, förbättrad konvertering och smidigare flöde för både kunden och handlaren. Som handlare ges du också större kontroll över kundresan samt begränsar mängden kunddata som ägs av någon annan.

– Vi har som gemensam målsättning att bygga marknadens bästa appar – både ur kund- och handlarperspektiv. Oavsett om du är en start up eller behöver hjälp att utveckla en app för att stödja din online-butik så kommer användarvänligheten stå i centrum – och just där ligger styrkan i vårt samarbete, säger Mikael Kustmark, Business Manager Svea Apps.

– Som mobila experter söker vi alltid efter lösningar där vår kund sitter i förarsätet och användarvänligheten är ledstjärnan. Därför vet vi också hur viktigt själva checkouten är när det gäller köp i mobilen. Vi ser fram emot att jobba nära ihop med Svea och driva utvecklingen för appar, säger Marcus Ödling, VD på Mobile Interaction.

Om Svea:

Svea Ekonomi är en fullservicepartner för betalningar där Sveas trygga varumärke och paketerade betallösning Svea Wallet erbjuder handlare full kontroll över sin kundresa och alla kringtjänster som handlaren behöver

Om Mobile Interaction:

Mobile Interaction är expertkonsulter inom mobil apputveckling. Fokus för Mobile Interaction ligger i att optimera gränssnittet mellan människa och skärm, att bygga friktionsfria upplevelser som skapar konvertering, tidsbesparing eller kvalitetshöjning.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Svea är en finansiell företagsgrupp med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Dyrt, saknad kompetens och ogynnsamt: Detta stoppar svenska företag från ny teknik29.3.2021 07:33:00 CEST | Pressmeddelande

AI, VR, AR och externa digitala marknadsplatser, verktygen och plattformarna blir allt mer närvarande i konsumenters liv. Men är de nya teknikerna en del av företagens vardag? En ny rapport från Svea visar att en klar majoritet är positiva till teknik som AI och dess inverkan på försäljningen. Men samtidigt stoppas de av att rätt kompetens saknas och att det är för dyrt.

Spelexperten väljer Svea för att möta kundernas behov22.3.2021 07:33:00 CET | Pressmeddelande

Spelexpertens affärsidé har skördat framgångar samtidigt som allt fler röster höjs om att barn, ungdomar – och vuxna spenderar mer tid framför skärmen istället för att umgås. Nu gör den digitala spelbutiken det lättare för spelsugna svenskar att lägga vantarna på sitt favoritspel. Genom ett nytt samarbete med Svea blir det nämligen smidigare att klicka hem sällskapsspel från Spelexpertens webbutik.

Amazon inget hot för svenska e-handlare25.2.2021 07:45:00 CET | Pressmeddelande

Efter flera år av rykten lanserade Amazon sin svenska e-handelsplattform i oktober 2020. Reaktionerna på e-handelsjättens intåg har varit både positiv och negativ, men frågan är hur de svenska e-handlarna själva ser på det. Svea och Paysons senaste undersökning visar att inte rör sig om någon utbredd oro från e-handlarnas sida och bara drygt var tredje kommer genomföra åtgärder i deras e-butiker till följd av lanseringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum