Bingolotto

The Boppers i BingoLotto

Dela
The Boppers: Kenneth Björnlund - Trummor & Sång, Matte Lagerwall - Gitarr & Sång, Ingmar Wallén - Gitarr & Sång, Surjo Benigh - Bas & Sång
 

I år firar The Boppers 40 år som band och i BingoLotto på söndag intar de scenen för att bjuda på några av sina bejublade tolkningar av 1950- och 60-talsmusik. 

The Boppers bildades 1977 och slog igenom med coverversioner av 1950- och 60-talslåtar, framför allt doo wop-musik. Debutskivan ”Number 1” kom 1978 och blev en av de mest sålda skivorna i Sverige genom tiderna med 400 000 sålda exemplar.

Redan från det andra albumet började The Boppers att turnera runt om i världen. Deras album släpptes till och med på spanska och de hade flera listettor i Japan. På söndag uppträder de i BingoLotto.

BingoLottos husband leds av Mattias Bylund och programledare är Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 17 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum