Enköpings kommun

Tillfälligt utegym utanför Pepparrotsbadet i sommar

Dela

Under sommaren kommer ett tillfälligt utegym finnas på plats utanför Pepparrotsbadet. Gymmet invigs med en mindre ceremoni 23 juni klockan 14.00.

– Det känns väldigt inspirerande att som första kommun i Sverige få erbjuda detta koncept till våra medborgare över sommaren, säger Christopher Hoerschelmann, verksamhetschef Idrott och fritid

23 juni till och med 3 augusti finns ett tillfälligt utegym på plats utanför Pepparrotsbadet. Det är ett samarbete mellan företaget Omnigym och Upplevelseförvaltningen där allmänheten får möjlighet att prova på företagets gymutrustning samt har möjlighet att svara på frågor hur ett  framtida utegym i Enköping ska se ut.

– Ett spännande samarbete med Omnigym under sommaren som gör vardagsträningen tillgänglig för alla besökare i området och ger oss möjlighet att få in värdefulla synpunkter. säger Kristina Eriksson, ordförande Upplevelsenämnden

Gymmet invigs med en mindre ceremoni 23 juni klockan 14.00.

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum