Consid

Topprekrytering ska utveckla framtidens utbildning

Dela

Utbildningsproffset Mattias Varén rekryteras till Consid för att ytterligare utveckla utbildningslösningar som svarar mot arbetsmarknadens framtida behov. Mattias Varén kommer närmast från AW Academy där han ansvarade för affärsutveckling och försäljning.

Mattias Varén, Consid.
Mattias Varén, Consid.

-Vi befinner oss mitt i ett paradigmskifte där undervisningen går från fysiska klassrum till virtuella. Nu vet vi att de flesta klarar av de tekniska aspekterna relativt smärtfritt. Istället har den största utmaningen snarare legat hos utbildningsleverantörerna som har haft svårigheter med att effektivt tillhandahålla digitala alternativ, säger Mattias Varén.

Mattias Varén har de senaste åren arbetat med affärsutveckling på AW Academy - ett systerbolag till Academic Work. Han har tidigare arbetat med försäljning, marknadsföring och PR. Uppdraget på Consid blir att stärka utbildningserbjudandet inom affärsområdet Excellerate och han visar tydligt att han brinner för digitalisering och det livslånga lärandet.

- Det är ingen hemlighet att digitaliseringen ställer nya krav på arbetstagaren. Vi hör regelbundet om nya framsteg inom automatisering, robotisering och artificiell intelligens. För att hålla oss ajour krävs det att vi alla tar ansvar för vårt livslånga lärande. Detta bäddar för att behovet av upskilling och reskilling kommer att fortsätta öka, säger Mattias Varén.

Han menar att framtidens utbildningar måste ha ett större digitalt fokus för att möta behoven på arbetsmarknaden. De måste vara mer tidseffektiva, mer flexibla och innehålla en stor andel praktiskt lärande.

-Där vill jag stärka Excellerates erbjudande. Vi ska se till att skapa utbildningslösningar som svarar mot arbetsmarknadens framtida behov. De aktörer som kan leverera den bästa kombinationen av flexibilitet och blandade lärmiljöer med bibehållen kvalité är troligtvis de som kommer skörda störst framgångar framöver.

Kontakter

Bilder

Mattias Varén, Consid.
Mattias Varén, Consid.
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum