Västtrafik

Trafikinformation: Spårarbete påverkar spårvagnstrafiken i Majorna

Dela

På måndag startar ett fem veckor långt underhållsarbete av spårvagnsspåren i Majorna. Spårvagnslinjerna 3, 9, 11 och 13 påverkas. Delar av de inställda sträckorna körs med buss.

Mellan den 7 oktober och den 11 november pågår ett underhållsarbete av spårvagnsspåren i Majorna. Spårvagnstrafiken får ändrade körvägar och ersätts vissa sträckor med buss. Arbetet är uppdelat i tre perioder och berör linjerna 3, 9, 11 och 13.

Period 1: 7 oktober klockan 03:00-14 oktober klockan 03:00.

Period 2: 14 oktober klockan 03:00-28 oktober klockan 03:00.

Period 3: 28 oktober klockan 03:00-11 november klockan 03:00.

På Västtrafiks hemsida finns alla detaljer.

– Det här är ett större arbete som kommer att påverka många. Vi vill uppmana våra resenärer att vara ute i lite extra god tid under tiden arbetet pågår. Det kan bli något extra byte och buss istället för spårvagn på några sträckor, men genom att söka sin resa i reseplaneraren ska man kunna planera sin resa, säger Andreas Dahlgren, projektledare för trafikomläggningar på Västtrafik.

För mer detaljer och resvägar, sök din resa i Reseplaneraren eller Västtrafik To Go.

Kontakter

Västtrafiks presstjänst

Vi svarar på dina frågor om kollektivtrafiken i Västsverige. Maila eller ring oss så hjälper vi dig.

0771-41 43 99press@vasttrafik.se

Bilder

Om

Varje dag reser 430 000 personer med Västtrafik. Det är för dem vi finns till. Vi vill göra det enkelt och bekvämt att resa med kollektivtrafiken och samtidigt bidra till en hållbar samhällsutveckling. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och har cirka 900 linjer som körs av företag som upphandlats i konkurrens.

Följ Västtrafik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Västtrafik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum