Lidl Sverige

Välkommen att provsmaka en lite godare korv!

Dela

Vi på Lidl tycker det är viktigt med hållbar livsmedelsproduktion. Vi är därför mäkta stolta över att vi nu lanserar vår nya charkserie Enebacken EKO där all köttråvara är KRAV-märkt, något vi är ensamma i Sverige om. Charkprodukter med den här märkningen går nämligen inte att hitta någon annanstans.

När: Tisdagen den 19 juni kl. 10.30 – 11.30
Var: PS Matsal, Nytorgsgatan 42 i Stockholm

OSA senast den 18 juni petra.whitehead@lidl.se eller 08-5555 7195

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Carina Andersson - KRAV-bonde
Carina Andersson - KRAV-bonde
Ladda ned bild

Länkar

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med över 178 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har tre fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Ta vara på maten hos Lidl – för planet och plånbok27.11.2018 13:06Pressmeddelande

Enligt Naturvårdsverket* slängs årligen i Sverige runt 1,3 miljoner ton fullt tjänlig mat. För att ta ytterligare ansvar och öka takten för minskat matsvinn presenterar Lidl Sverige konceptet Ta vara på och sätter samtidigt nya tuffa mål. 2025 ska matsvinnet i butiker och lager halveras och 100 procent av butikerna ska ha ingått donationssamarbeten. Som ett led i detta lanserar Lidl nu två testprojekt i butik för att minska matsvinnet på kort sikt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum