Lidl Sverige

Välkommen att provsmaka en lite godare korv!

Dela

Vi på Lidl tycker det är viktigt med hållbar livsmedelsproduktion. Vi är därför mäkta stolta över att vi nu lanserar vår nya charkserie Enebacken EKO där all köttråvara är KRAV-märkt, något vi är ensamma i Sverige om. Charkprodukter med den här märkningen går nämligen inte att hitta någon annanstans.

När: Tisdagen den 19 juni kl. 10.30 – 11.30
Var: PS Matsal, Nytorgsgatan 42 i Stockholm

OSA senast den 18 juni petra.whitehead@lidl.se eller 08-5555 7195

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Carina Andersson - KRAV-bonde
Carina Andersson - KRAV-bonde
Ladda ned bild

Länkar

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med över 170 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 3 600 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 etablerar vi även ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har tre fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl först ut med endast KRAV-märkt råvara i charksortiment20.6.2018 13:57Pressmeddelande

Som första dagligvarukedja i Sverige presenterar Lidl nu en ny charkserie som enbart innehåller KRAV-märkt råvara. Etiketten ”KRAV-märkt råvara” visar att charkprodukterna är tillverkade av köttråvara från svenska grisar som fått beta, böka i jord och bada gyttjebad på sommaren. Den nya serien, Enebacken EKO, finns i butik från den 21 juni och består av färska köttbullar, wienerkorv, falukorv, kabanoss, chorizo och rökt skinka.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum