Stockholms stad

Välkommen till pressträff den 18 augusti om en ny stor kultursatsning i hjärtat av Stockholm

Dela

Torsdagen den 18 augusti klockan 09.00 presenterar Stockholms stad tillsammans med The Node en ny kultursatsning med fokus på musikskapande som kommer att ta plats i Ellipsen på Sergels torg i Stockholm.

Ellipsen på Sergels torg. Foto: Bo Norstedt, Stockholms stad
Ellipsen på Sergels torg. Foto: Bo Norstedt, Stockholms stad

The Node är en samlingsplats och möjliggörare för nutidens och nästa generations kreatörer och utövare. Här samlas till exempel unga musiker och upphovspersoner tillsammans med kollegor från andra konstnärliga yrkesgrupper för att utveckla och utvecklas tillsammans.

Medverkande vid pressträffen är Stockholms stads bostads- och fastighetsborgarråd Dennis Wedin, trafikborgarråd Daniel Helldén, kultur- och stadsmiljöborgarråd Jonas Naddebo samt ledningen för The Node.

Var: Ellipsen, Sergels torg (lokalen under Sergelfontänten) 

När: 18 augusti 2022 kl. 09.00-10.00

OSA till: linda.laine@stockholm.se

Välkomna!

Stockholms stad och The Node

Nyckelord

Kontakter

FastighetskontoretLinda Laine, pressansvarig

Förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. I fastighetsbeståndet finns kontor, offentliga och kommersiella lokaler, idrotts- och kulturlokaler, brandstationer, saluhallar, slott, villor och små torp samt natur- och friluftsområden utanför kommungränsen.

Tel:08-508 26 829linda.laine@stockholm.se

Bilder

Ellipsen på Sergels torg. Foto: Bo Norstedt, Stockholms stad
Ellipsen på Sergels torg. Foto: Bo Norstedt, Stockholms stad
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum