Svenska Cykelförbundet

Vänsterbenet svek Tobias Ludvigsson

Dela

Tobias Ludvigsson slutade på en 44:e plats på herrarnas tempolopp på VM i Imolia, Italien. Tobias hade det tufft med vänsterbenet och fick inte till på den utmanande och dagen till ära blåsiga banan.

Tobias Ludvigsson.
Tobias Ludvigsson.

- Det är små marginaler och Tobias fick inte till det. Man sitter länge och trycker i tempoställning och man ser att han har det tufft med vänsterbenet, till sist tror han inte själv på det, förbundskapten Lucas Persson.

Filippo Ganna, Italien vann herrarnas tempolopp.

Resultat från dagens tempotävlingar hittar ni HÄR

Linjeloppet Damer Elit med Lisa Nordén, Hanna Nilsson och Julia Borgström startar i morgon lördag klockan 12.35 LÄS MER

Bilder

Tobias Ludvigsson.
Tobias Ludvigsson.
Ladda ned bild

Om

Svenska Cykelförbundet
Svenska Cykelförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

08-699 60 00https://scf.se/

Svenska Cykelförbundet (SCF) är ett av landets äldsta specialidrottsförbund, bildades redan år 1900. SCF består av 20 distriktsförbund, över 490 föreningar med 60 000 medlemmar. Runt 5000 cyklister per år tävlar i någon av de sju grenarna landsväg, mountainbike, Cykelcross, BMX, Paracykel, Trial och bancykel. Läs mer på Svenska Cykelförbundets hemsida, scf.se.

Följ Svenska Cykelförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Cykelförbundet

Svenska Spel/Tillsammans för fler i rörelse satsar på Svenska Cykelförbundets e-cycling26.11.2020 09:00:00 CETPressmeddelande

Genom initiativet Tillsammans för fler i rörelse, initierat av Riksidrottsförbundet och Svenska Spel får Svenska Cykelförbundet nu medel för att utveckla e-cycling i Sverige. Sverige är världsledande på e-cycling och den 9 december samlas eliten för första gången i ett officiellt världsmästerskap där den svenska truppen tävlar under Svenska Cykelförbundet. Medlen gör det möjligt att fortsätta utvecklingen av e-cycling.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum