Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiet Malmö gläds åt ny partiledare

Dela

Vänsterpartiets kongress, som i år hålls digitalt med anledning av den pågående pandemin, har valt Nooshi Dadgostar (V) till ny partiledare. Vänsterpartiet Malmö är glada för valet och ser fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med Nooshi.

Nooshi Dadgostar (V) nyvald partiledare
Nooshi Dadgostar (V) nyvald partiledare

Vänsterpartiet har vuxit enormt under 2010-talet och är idag ett brett parti som samlar folk från samhällets alla hörn. Här möts socialdemokrater som tröttnat efter decennier av grusade visioner, arbetare som kräver trygghet i vardagen och en ung generation som förkastar kapitalismen och vågar drömma om en hållbar framtid. Vi ser fram emot att fortsätta mot den framtiden med Nooshi i första ledet, säger Richard Olsson, ordförande i Vänsterpartiet Malmö.

Vänsterpartiets kongress hålls i år i en nedbantad version och digitalt över hela landet under lördagen och söndagen. Andra frågor som avgörs under kongressen är bland annat val till partistyrelse, valberedning och programkommission. Dessutom behandlas ett strategidokument. 

All information om kongressen hittar du här: https://www.vansterpartiet.se/kongress2020/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nooshi Dadgostar (V) nyvald partiledare
Nooshi Dadgostar (V) nyvald partiledare
Ladda ned bild
Richard Olsson, ordförande Vänsterpartiet Malmö
Richard Olsson, ordförande Vänsterpartiet Malmö
Ladda ned bild

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Låt Rörelsernas museum gå i frontlinjen för antirasismen!14.10.2020 17:20:53 CESTPressmeddelande

På dagens kommunstyrelsemöte behandlades ett ärende om antirasistiskt arbete i Malmö stad, där vi i Vänsterpartiet, som enda parti, ville se riktade satsningar mot långsiktiga, kunskapsbärande institutioner istället för okänt innehåll. Vi föreslog därför att satsningen om 3 miljoner kronor på antirasistisk kultur skulle öronmärkas för att göra Rörelsernas museum till en permanent Malmöanknuten verksamhet när det inte blir ett statligt museum.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum