Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiet Malmö nominerar Nooshi Dadgostar till partiordförande

Dela

Den 21-24 maj hålls Vänsterpartiets kongress i Västerås. På kvällens medlemsmöte ställde sig Vänsterpartiet Malmö bakom Nooshi Dadgostars nominering till partiordförande.

Vänsterpartiet Malmö har under kvällens medlemsmöte diskuterat vilka politiska förslag partiföreningen vill ställa sig bakom, både kring det nya partiprogrammet och kring vilken sakfrågepolitik partiet bör utveckla i framtiden. Dessutom har nomineringar till kongressen avhandlats och Vänsterpartiet Malmö har ställt sig bakom Nooshi Dadgostar som ny partiordförande. 

– Nooshi vill göra Vänsterpartiet till ett ännu bredare parti. Det gör vi genom att samla människor kring visioner om ett samhälle där goda liv är något för oss alla, inte bara de rikaste på toppen. Verklig förändring kan bara uppnås när en stark folkrörelse kräver det, och det är vi i Vänsterpartiet som ska bygga den. Vi menar att Nooshi är redo att leda det arbetet, säger Richard Olsson, ordförande i Vänsterpartiet Malmö.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Vänsterpartiet vill värna de mest ekonomiskt utsatta i vår stad26.3.2020 12:55:24 CETPressmeddelande

På dagens möte med Arbetsmarknads- och socialnämnden behandlades ett nämndsinitiativ från Vänsterpartiet. Vi krävde att nämnden under en tidsbegränsad period ska ge förhöjt försörjningsstöd till de familjer som har barn i skolor som stänger ner på grund av Coronaviruset Covid-19. Deras matkostnader ökar när barnen inte längre får skollunch och Malmö Stad måste agera snabbt för att säkerställa dessa familjers möjlighet att ge sina barn mat för dagen.

Malmövänstern motionerar: Stoppa skattebrott!17.3.2020 06:00:00 CETPressmeddelande

Idag, på kollektivavtalets dag, lämnar Vänsterpartiet Malmö in en motion om att Malmö Stad ska ta fram upphandlingsregler där utdrag från Skatteverket som visar att företaget betalat skatt och arbetsgivaravgifter alltid måste uppvisas för att de ska få delta i upphandlingar inom staden. Det finns idag en stor mängd företag som specialiserat sig på att lura det offentliga på skattemedel, så får det inte gå till anser Vänsterpartiet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum