Akavia

11 000 nya studentmedlemmar till Akavia

Dela
I år har fler studenter än någonsin anslutit sig till fackförbundet Akavia. Över 11 000 nya studentmedlemmar visar att unga värdesätter tillgången till expertrådgivning, trygghet och nätverk som medlemskapet innebär.

Intresset för att söka sig till Akavia som studentmedlem är rekordhögt. Hittills har över 11 000 nya studentmedlemmar registrerats under året inom de sex professioner Akavia samlar.

– Akavia står för kunskap, utveckling och relationsskapande. Det är något många studenter värdesätter i kombination med att vi som fackförbund stöttar i steget in i arbetslivet. De har tryggheten att våga och verktygen att lyckas, säger Abelone Tischbein-Madsen, verksamhetsansvarig för studentverksamheten.

Majoriteten av de som tar akademisk examen idag, kommer under åren att vara verksamma inom olika branscher och sektorer. Rörligheten på arbetsmarknaden är stor och tilltagande. Som professionsförbund kan Akavia följa individen, ge skräddarsytt stöd, rådgivning och en konkurrensstark inkomstförsäkring genom hela yrkeslivet.

– Medlemskapet hos Akavia är knutet till mig som individ och den profession jag har och det är något unga akademiker som är på väg ut i arbetslivet värdesätter, säger Abelone Tischbein-Madsen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Akavia
Akavia
Box 5167
102 44 Stockholm

http://www.akavia.se

Akavia är ett fackförbund och en intresseorganisation för ekonomer, jurister, samhällsvetare, It-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Akavia har 135 000 medlemmar och är det tredje största förbundet inom Saco.

Följ Akavia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Akavia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum