WERECKI PROMOTION  COMPANY

Stort intresse och biljettrusning - Jan Rippe och Per Fritzell förlänger nya krogshowen "Minnesluckor"!

Dela

Jan Rippe och Per Fritzell´s nya krogshow "Minnesluckor" har premiär den 16:e november på Kajskjul 8 i Göteborg. Redan flera veckor före premiären är flertalet kvällar slutsålda! Intresset efter biljetter är enormt stort vilket gör att spelperioden förlängs med flera extra föreställningar våren 2024!

foto Henrik Sandsjö, WERECKIPR

Jan Rippe och Per Fritzell´s nya krogshow "Minnesluckor" har premiär den 16:e november på Kajskjul 8 i Göteborg. Redan flera veckor före premiären är flertalet kvällar slutsålda! Intresset efter biljetter är enormt stort vilket gör att spelperioden förlängs med flera extra föreställningar våren 2024!

"Minnesluckor är fylld med fyrtio års galenskap. Det blir nytt. Det blir gammalt. Det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher, stämmor och steg. Premiär blir det den 16 november 2023 och flera föreställningar är nu insatta och till våren 2024 på Kajskjul 8 i Göteborg.

-Det ska bli jättekul att återvända till Kajskjul 8, där vi startade upp krogshoweran 1996. Vi har haft flera lyckosamma shower där genom åren, det här är det roligaste vi gjort. Att redan före premiär en släppa ytterligare extra föreställningar är ju fantastiskt, säger Per Fritzell och Jan Rippe.

"Minnesluckor" har premiär på Kajskjul 8 den 16 november 2023 och spelas nu fram till den 27 april 2024. 
Biljetterna är släppta via kajskjul8.se

 (Vårens extra föreställningarna den 12, 13, 19, 20, 26 och 27 april 2024).

Kommer du ihåg husvagnen, minns du Roger på Macken, har du något minne av Hembygdsföreningens ordförande, Åke från Åstol, Kenneth Aalborg, Sven-Usling, Goja och Lady Shave och? Vi kan ha glömt något, vi får se. Och du får se vad det kan bli, det kan bli vad som helst denna afton, sprängfylld av just minnen, nyfunna karaktärer och bortglömda nummer, upphittade och upphottade och framförda tillsammans med Den Ofattbara Orkestern. 


Medverkande: Jan Rippe, Per Fritzell och Den Ofattbara Orkestern

Regissör: Niklas Holtne

Producent: Ulrika Kvarnhult i samarbete med Jan Rippe och Per Fritzell

Om Jan Rippe och Per Fritzell; 1975 träffades de två nybakade studenterna i en föreläsningssal på Chalmers. Sedan dess har de följts åt under 40 år i humorkollektivet: After Shave & Galenskaparna och nu som duo.
Jan och Per har varit ensemblen Galenskaparna trogen i alla år. Jans mest uppskattade figurer är antagligen Roger i ”Macken”, spritkonnässören Kenneth Aalborg eller den pratglade västgöten Goja. En udda, men minst lika uppskattad prestation var när Jan gjorde rösten som vårtsvinet Pumbaa i Disneys långfilm ”Lejonkungen”.Per har genom åren utvecklat en alldeles speciell typ av roller. Det började med en blyg, fumlig och försagd kille som skulle köpa kondomer i ”Macken”, vilken sedan gått igen i husvagnsägaren som sjunger att man ska ha husvagn, hembygdsföreningens ordförande Assarsson eller Pål som är så glad för att han köpt en badboll. En personlig fumlighet och tankspriddhet har så utvecklats till skön scenkonst. Även Per har varit med i Lejonkungen, han gjorde rösten som surikaten Timon.Om Niklas Holtne; regissör och manusförfattare som hyllats för sitt nyskapande, och banbrytande sätt att göra teater, humor och komedi. Bland annat med sin kritikerrosade scenversion av Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann med Claes Malmberg på Tjolöholms Slott 2022. Per Fritzell såg föreställning och blev imponerad av Niklas arbete, det blev starten på deras samarbete. 
Niklas regisserade och skrev den hyllade återkomsten av anrika Arlövsrevyn i Skåne. Nu återvänder han med glädje till Kajskjul 8 efter att ha regisserat ”Malmberg full av Livh” 2021.Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Ola, Salo, Danny Saucedo, Arvingarna, Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar 

KAJSKJUL 8

Läs mer via www.kajskjul8.seKontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 mail: pr@werecki.com
PR WERECKI PROMOTION www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye