Barncancerfonden väljer Spoon som byråpartner för sociala medier

Dela

Spoon blir ny samarbetspartner för Barncancerfonden. Uppdraget omfattar produktion och strategi för sociala medier.

Spoon kommer in med en stark förmåga att kombinera strategi och kreativitet i kampen mot barncancer, säger Tor Löwkrantz Waxin, kommunikationschef på Barncancerfonden.

Nedre rad från vänster: Nils Looft, Yrla Lockner. Övre rad från vänster: Samir Akhmedov. Emanuel Åström
Nedre rad från vänster: Nils Looft, Yrla Lockner. Övre rad från vänster: Samir Akhmedov. Emanuel Åström Foto: Samuel Steén

Nu står det klart att det blir Spoon som kommer att stötta Barncancerfonden i deras strategiska och operativa arbete med sociala medier.

– Vi är glada att välkomna Spoon till vår byrågrupp och ser fram emot att utveckla kommunikationen tillsammans. Spoon kommer in med en stark förmåga att kombinera strategi och kreativitet i kampen mot barncancer där vi vill öka kunskapen om barncancer, de drabbades situation och den livsviktiga forskningen, säger Tor Löwkrantz Waxin, kommunikationschef på Barncancerfonden.

– Detta är ett samarbete som betyder väldigt mycket för oss på många olika plan. Barncancerfonden har ett viktigt uppdrag och vi är otroligt stolta över att få vara en del av det, säger Samir Akhmedov, kundansvarig på Spoon.

Arbetsgruppen består av handplockade kreatörer och strateger inom byrånätverket PPP, med en spetskompetens inom sociala medier.

– Vi är otroligt glada för förtroendet och med vår kompetens kring insiktsdrivet och kreativt arbete på sociala medier hoppas jag att vi tillsammans med Barncancerfonden ska kunna göra skillnad på riktigt, säger Yrla Lockner, Head of Social Media på Spoon.

Arbetsgrupp Barncancerfonden

Samir Akhmedov, Client Director

Yrla Lockner, Head of Social Media

Emanuel Åström, Copywriter (Rodolfo)

Nils Looft, Art Director (Rodolfo)

Kontakter

Bilder

Spoon är en strategisk och kreativ byrå som använder redaktionella metoder och berättande för att skapa innehåll som engagerar, konverterar och bygger varumärken.

Spoon har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och London. Vi är dessutom en del av den medarbetarägda byrågruppen People People People.

Besök vår hemsida

Följ Spoon

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spoon

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye