Arla

Vårens nyheter från Arla

Dela

I dagarna lanserar Arla flera spännande nyheter; bland annat en innovativ mjölkdryck, en unik fruktyoghurt och proteinrika mellanmål att avnjuta på språng. Allt finns i matbutikernas mejerikylar nu.

Foto: Arla.
Foto: Arla.

Arla Ko® Laktosfri Mjölkdryck+ är en helt ny laktosfri mjölkdryck för dig som vill ha mer i varje glas. Den har en låg fetthalt och högt innehåll av protein och kalcium. Den innehåller även vitamin B12 & D och passar perfekt för den som vill göra små ändringar som ger mer. 

Yoggi® årets smak: Cherrylicious. Yoghurten är den allra första på marknaden som smaksatts med körsbär och har en fruktig och frisk smak som passar perfekt till frukost, mellanmål eller som en enkel efterrätt.

KESO® Cottage cheese crushed lök är det senaste tillskottet i Crushed-sortimentet som är en finkornig och slät variant av KESO®. Den nya smaken av lök är mild och mångsidig och passar toppen som pålägg, dipp och i olika maträtter.

Nya varumärket Arla Protein lanserar nu praktiska pouches med yoghurt för en proteinboost på språng. Yoghurtarna finns i smakerna Vanilj och Mango och innehåller 20 gram protein. Den smarta förpackningen gör att man slipper sked och onödigt kladd.

Starbucks Chilled Coffee uppdaterar sina förpackningar till PET och släpper två nya smaker: Vanilla Bean Macchiato och Hazelnut Macchiato. Den nya förpackningen är återförslutningsbar och man kan även ta med drycken och avnjuta den när man vill då den inte behöver hållas kyld.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Inger-Lise Sjöström ny vice ordförande för Arla29.5.2024 15:48:21 CEST | Pressmeddelande

Arlas styrelse har i dag utsett Inger-Lise Sjöström från Kolmården i Östergötland till ny vice ordförande för Arla. – Jag är både glad och stolt över utnämningen. Arla är ett starkt företag med höga ambitioner och 8 000 ägare i sju länder. Tillsammans med resten av styrelsen och företagsledningen ser jag nu fram mot att fortsätta arbetet med att stärka och utveckla vårt fina företag, till nytta för både nuvarande och kommande generationer av mjölkbönder, säger hon.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye