SRAT

Magnus Nordström omvald till SRAT:s förbundsordförande

Dela

Sacoförbundet SRAT har valt en ny förbundsstyrelse vid sitt förbundsmöte i Sollentuna idag. Magnus Nordström omvaldes till förbundsordförande. Ombuden kommer också att diskutera SRAT:s prioriterade frågor i det idéprogram som revideras för att bli inriktningen för de kommande tre åren.

Magnus Nordström, förbundsordförande SRAT
Magnus Nordström, förbundsordförande SRAT

― Jag har återigen fått det roligaste uppdraget som går att ha i SRAT, säger Magnus Nordström, SRAT:s förbundsordförande. Nu vill jag fortsätta arbetet för att stärka medlemmarna, våra samhällsbärande föreningar och förbundet. Vi ska påverka och synas mer i samhällsdebatten.

SRAT:s förbundsstyrelse är vald på tre år och består av ledamöter från förbundets föreningar inom en bredd av professioner och branscher. Till förste vice ordförande omvaldes Ola Blomqvist, Svensk Flygteknikerförening, och till andre vice ordförande omvaldes Ulrika Guldstrand, Logopedförbundet. Förbundsordföranden Magnus Nordström arbetar utöver uppdraget inom Utrikesförvaltningen på halvtid.

Ledamöter i SRAT:s förbundsstyrelse 2024 - 2027

Madeleine Bagge, SRAT:s Allmänna förening
Fouzieh Eliassy, Sveriges Tandhygienistförening
Anders Jansson, SRAT Arbetsmarknad
Andreas Lövdahl, HälsoAkademikerna
Eva Nordlund, Svenska Barnmorskeförbundet
Ulf Ohlsson, SRAT-Posten
Madelien Orveland, Trafik och Järnväg
Petra Strömberg, SRAT-föreningen vid Kustbevakningen
Patrik Wikand, Lotsförbundet
Kerstin Wiström, Logopedförbundet

Nyckelord

Kontakter

Om SRAT

SRAT är ett Saco-anslutet fackförbund för akademiker i samhällsbärande professioner. Förbundet består av 25 medlemsföreningar som organiserar professioner på hela arbetsmarknaden. Bland medlemmarna finns bland annat sex legitimationsprofessioner (audionom, barnmorska, kiropraktor, logoped, optiker och tandhygienist.) SRAT har också många små professionsgrupper som medlemmar, vilka ofta är kvalificerade handläggare, specialister och chefer i både privat och offentlig sektor.

Följ SRAT

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SRAT

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye