Region Kronoberg

Spadtag för ny rättspsykiatrisk byggnad

Dela

Media är varmt välkomna att delta när det första officiella spadtaget tas för en ny rättspsykiatrisk byggnad. Den nya byggnaden på 4 600 kvadratmeter kommer ge flera förbättringar för rättspsykiatriska regionkliniken.

Illustration av den nya vårdbyggnaden, Liljewall arkitekter
Illustration av den nya vårdbyggnaden, Liljewall arkitekter

Medverkar vid invigningen gör rättspsykiatrichef Tina Fogelklou, regionstyrelsens ordförande Henrietta Serrate (S) och regionstyrelsens förste vice ordförande Ida Eriksson (M).

Tid: Den 18 juni kl 11.00

Plats: Sigfridsvägen 5 Växjö

Välkomna!

Observera foto- och filmrestriktioner

Rättspsykiatriska regionkliniken som ligger intill är ett skyddsobjekt och får därmed inte fotograferas. Media som deltar vid spadtaget får endast fotografera och filma individer och själva eventet, inte klinikbyggnaden.

Kontakter

Bilder

Illustration av den nya vårdbyggnaden, Liljewall arkitekter
Illustration av den nya vårdbyggnaden, Liljewall arkitekter
Ladda ned bild

Länkar

Följ Region Kronoberg

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Kronoberg

Alternativa sätt att driva Lasarettet Ljungby ska utredas tillsammans med kommunerna i västra Kronoberg25.6.2024 13:59:22 CEST | Pressmeddelande

I slutet av maj redovisades utredningen ”Samplanering av vårdens innehåll” för regionstyrelsen i Region Kronoberg. I samband med det beslutade styrelsen om flera uppdrag – bland annat att utreda alternativa former för att driva Ljungby lasarett. Nu har Region Kronoberg påbörjat en dialog med kommunerna Ljungby, Älmhult och Markaryd, för att undersöka möjligheterna att driva sjukhuset på ett nytt sätt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye