Apollo

Apollo blir officiell partner till Svenska Skidskytteförbundet

Dela

Apollo blir officiell partner till Svenska Skidskytteförbundet. Samarbetet kommer bli en viktig del i att hjälpa svenskt skidskytte vidare mot nya framgångar.

Apollo blir officiell partner till Svenska Skidskytteförbundet vilket innebär att landslags- och elitaktiva kommer använda Apollos koncepthotell ”powered by Playitas” för bland annat barmarksläger och försäsongsträning.

Samarbetet innebär också att Apollo tillsammans med Svenska Skidskytteförbundet erbjuder skräddarsydda breddläger för motionärer med ledare kopplade till Svenska Skidskytteförbundet.

Svenska Skidskytteförbundet kommer som ett led i samarbetet kvalitetssäkra de hotell som ligger under Apollo Sports. Det inkluderar alla sex hotell under varumärket Playitas och powered by Playitas.

- Våra sporthotell håller hög nivå på allt från infrastruktur till faciliteter och det är väldigt roligt att vi på Apollo kan bidra till svensk idrott ytterligare genom att våra hotell blir en del av svenska skidskyttars uppladdning, säger Daniel Giray, Sportchef Apollo.

- Möjligheterna för träning direkt utanför hotellporten är nyckelfaktorer för att det skall fungera på elitnivå. Att få till lång varierad cykling, branta stigningar för rullskidor och varierad kuperad löpning utanför hotellets gränser gör det till perfekta destinationer för både motionärer och elitaktiva. Vi ser fram emot att erbjuda våra aktiva möjligheter till avancerad träning i en fantastisk miljö säger Anna Maria Uusitalo, Sportchef på Skidskytteförbundet.  

- Samarbetet med Svenska Skidskytteförbundet innebär ytterligare en kvalitetsstämpel för våra anläggningar och är ett bevis på att Apollo Sports håller hög standard för uthållighetsidrott i allmänhet men även för barmarksträning för vinteridrottare säger Daniel Giray, Sportchef på Apollo.   

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum