Apollo

Apollo lanserar nytt Mondo Boutique-hotell på Lesvos

Dela

Design, välbefinnande och en lokal matkultur med modern tvist är i fokus när Apollo öppnar sitt helt nya Apollo Mondo Boutique-hotell på Lesvos. Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari utgår från gästernas alla sinnen med en genomtänkt och estetisk design, fina materialval, hög komfort och utmärkta möjligheter till aktivitet, träning och rekreation.

Hotellet som är Apollos senaste satsning på den mytomspunna grekiska ön Lesvos ligger inrättad i en gammal tvål- och olivfabrik. Resultatet är en unik atmosfär fylld av estetik och personlighet med inslag av en rik, lokal historia i ett kulturskyddat område. Läget precis vid havet är fantastiskt, närmare stranden går inte att komma. Lokal grekisk stämning hittar man runt hörnet i byn Agios Isidoros och hamnbyn Plomari ligger på gångavstånd från hotellet.

Modern grekisk matkultur

Mondo Boutiques matfilosofi baseras på det traditionella grekiska köket med en modern twist och nya smakinslag. Lokala specialiteter och närodlat har fått stort utrymme och mat och vin i kombination spelar en vital roll för den totala upplevelsen.

Mondo Meze, de traditionella grekiska smårätterna serveras dagen igenom med stor variation och kreativitet. Vinkällaren innehåller både lokala kvalitetsviner och ett generöst internationellt sortiment.

– Med det nya Mondo Boutique-hotellet har vi varit lyhörda för våra resenärer och samtidigt återspeglat Apollos DNA - som bygger på den lokala närheten. På hotellet kan man med alla sinnen känna att man befinner sig på just Lesvos, detta kombinerat med alla de bekvämligheter man kan förvänta sig av ett 4 plus-soligt hotell, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

En lugn oas för vuxna

Hotellet strävar efter att vara en lugn oas och riktar sig till den vuxna publiken. Här finns ett välutrustat spa och gym, gruppträning, yoga, vandringsmöjligheter samt löp- och cykelrundor inom räckhåll. Allt detta skapar sammantaget utmärkta träningsmöjligheter.

Porto Plomari är det andra Apollo Mondo Boutique-hotellet som Apollo lanserar. Utöver det helt nybyggda Porto Plomari erbjuder Apollo även Isola Verde i Sivota som ligger på fastlandet i nordvästra Grekland. Båda hotellen har fokus på en elegant hotellprodukt med de fem sinnena i fokus genom gastronomi, komfort, design, träning, musik och doft – allt i kombination med det lokala och traditionella från destinationen.

Läs mer om Apollo Mondo Boutique och det nya hotellet på Lesvos här:
https://www.apollo.se/hotell/apollo-mondo/apollo-mondo-boutique

Till Lesvos reser Apollo från Arlanda den 13/6 – 1/8 2020 och från Kastrup 24/5 – 11/10 2020.

Lesvos är en ö med många namn och kallas även för Lesbos och Mytilini.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum