Apollo

Apollo lanserar semester i Sverige

Dela

I sommar är det många som fått ändra sina semesterplaner. Apollos fokus har alltid varit att skapa minnesvärda semesterupplevelser runt om i världen. Även inför den här sommaren pågår arbetet för fullt med att utveckla nya destinationer och i år har turen kommit till resmål i Skandinavien - och allra först ut är Sverige. Från och med idag och framåt lanserar Apollo en rad erbjudanden som ska hjälpa svenskar att semestra lokalt, hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. Det blir allt från lokala pärlor till familjehotell med sport, träning och aktiviteter för barn. Inom kort lanserar vi också vårt första nordiska Mondo Family-hotell som ligger naturskönt och direkt på stranden, men var är ännu hemligt.

Idag lanserar Apollo Sports träning på hemmaplan

Idag släpper Apollo Sports sommarens nya sport- och träningskalender med lokal och regional träning på flera platser runt om i Sverige. Träningskalendern är fylld av både pass och heldagar med bland annat bootcamps, cykling, löpning, yoga, swimrun och gruppträning. Träningen arrangeras i Båstad, Eskilstuna, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Tylösand, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Åre och Öland. Kalendern uppdateras kontinuerligt och fler geografiska platser kommer att läggas till.

– I och med Apollo Sports framgång med att utveckla träningsresor ute i världen skulle vi förr eller senare ha tagit beslut om en etablering även i Skandinavien – och förr blev alltså redan sommaren 2020… Vi har de senaste åren arbetat strategiskt med att utveckla våra träningsresor, sporthotell och sportinstruktörer till att bli några av de bästa på marknaden. Med Apollo Sports och vårt eget hotellbrand –powered by Playitas har vi upplevt en stor utveckling i träningsresandet och vi ser en enorm efterfrågan. Denna vill vi vara med och möta även på hemmaplan nu när världen ser ut som den gör. Apollo Sports har ett långt samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté och med detta i ryggen utlovar vi högkvalitativa träningsupplevelser runt om i Sverige, säger Nina Hornewall, Kommersiell direktör på Apollo.

All träning leds av Apollos utbildade träningsinstruktörer, utvalda samarbetspartners och träningsprofiler inom olika sporter. Träningen i sport- och träningskalendern följer samtliga direktiv från de svenska myndigheterna när det kommer till avstånd, antal deltagare och hygien för att minimera riskerna för smittspridning och inledningsvis sker all träning utomhus och utan redskap.

– Aktiv semester med vänner eller familj har aldrig varit så populärt som idag. I vår bokningsstatistik har vi kunnat se hur träningsresandet nästan fördubblats de tre senaste åren och vår kundnöjdhet är riktigt hög. Vi har massvis med kompetens och träningsglöd samlad inom Apollo och våra duktiga träningsinstruktörer bara längtar efter att få komma igång och träffa våra kunder igen så det känns fantastiskt att vi nu kan lansera träning på hemmaplan, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Apollo följer alltid utrikesdepartementets rekommendationer och reser därmed inte utomlands så länge avrådan ligger – i dagsläget till och med den 15 juni. 

Läs mer här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är med Apollo Sports en av de största aktörerna i Norden inom träningsresesegmentet och anordnar årligen över 200 träningsresor med partners och profiler runt om i världen och reser till tio renodlade sporthotell och träningsanläggningar. En viktig partner till Apollo är Sveriges Olympiska Kommitté som bland annat är en del i att kvalitetssäkra sporthotell, infrastruktur och träningsutbud.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum