Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockworks kunder är nöjdast i branschen

Dela

När Svenskt Kvalitetsindex presenterar resultatet av sin årliga kundnöjdhetsmätning står det klart att Clockwork har de nöjdaste kunderna i bemanningsbranschen. Clockwork toppar årets lista med ett kundindex på 73,1 mot snittet för branschen som i år ligger på 70,7, vilket är den högsta notering sedan 2015.

Med ett NKI på 73,1 kommer Clockwork bäst ut i årets branschmätning.
Med ett NKI på 73,1 kommer Clockwork bäst ut i årets branschmätning.

-        Det känns helt fantastiskt att vi lyckats nå vårt viktigaste mål som vi satte för fem år sedan. Hela anledningen till att man driver företag är att skapa ett värde för sina kunder och göra dem nöjda, säger Petter Lundgren, VD på Clockwork om kvalitetsmätningens resultat.  

Frågorna som kunderna har fått svara på berör image, förväntningar, produktkvalitet, service, prisvärdhet, nöjdhet och lojalitet. Enligt Svenskt Kvalitetsindex som utfört mätningen, präglas årets mätning av framtid och utveckling. Nyckeln till att bli bäst i Sverige inom dessa områden, är bra personal och effektiva processer enligt företagets VD. 

-        Vi brukar säga att relationer är viktigare än transaktioner. Den fantastiska personal vi har på våra lokala kontor bygger långsiktiga relationer och lär sig att förstå kundernas verksamheter och behov, vilket i sin tur skapar värde. Vi jobbar hårt med att säkerställa en hög kvalitet och effektivitet i våra processer men hos oss är det människorna som gör den verkliga skillnaden, det är på goda relationer vi bygger hela vår affär. 

Trots att Clockwork nått sitt stora mål om att ha Sveriges mest nöjda kunder finns ingen vilja att luta sig tillbaka. En nyligen släppt hållbarhetsrapport från företagets sida beskriver det hållbarhetsarbete som ska bidra till en hållbar utveckling för Clockworks kunder.   

-        Även om vi firar att våra kunder ger oss de högsta betygen i branschen, visar mätningen också att vi har flera delar att jobba på. Vi fortsätter att växla upp vårt hållbarhetsarbete med fokus på att hjälpa våra kunder att rekrytera mer hållbart och jämställt. Ett mer hållbart näringsliv kommer under några år vara den absolut viktigaste frågan för oss och många av våra framgångsrika kunder, avslutar Petter. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Med ett NKI på 73,1 kommer Clockwork bäst ut i årets branschmätning.
Med ett NKI på 73,1 kommer Clockwork bäst ut i årets branschmätning.
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork växlar upp i expansiva Västerås2.9.2021 08:50:58 CEST | Pressmeddelande

Clockwork har idag lokal närvaro på över 20 orter. Ett av Clockworks många fullservicekontor ligger i Västerås. För att hålla samma utvecklingstakt som resten av staden väljer nu företaget att utveckla verksamheten. Bland annat flyttar Clockwork in i nya och mycket större lokaler och välkomnar ny personal. Västeråsaren Michael Campese får ansvar att driva och utveckla verksamheten lokalt med fokus på hållbarhet och nöjda kunder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum