Golf Plaisir lanserar världsunik tjänst för dynamisk paketering av golfresor

Dela

Golf Plaisir tar onlineförsäljning av golfresor ett steg längre genom att erbjuda möjligheten att själv skräddarsy sin golfresa vad gäller resmål, restid, hotell, flyg och starttider för golf. Det unika med tjänsten är möjligheten att boka starttider i kombination med flyg och hotell. Detta gör att man kan välja och kombinera 1000-tals flyg och hotell med spel på över 700 golfbanor i Europa via vår samarbetspartner OnTee som har Europas största plattform för starttidsbokningar online. Allt bokas i samma tjänst online. Se mer på golfplaisir.apollo.se

”Vi tar dynamisk paketering av resor ett steg längre och befäster Golf Plaisirs position i Norden och Europa som den mest innovativa och bredaste leverantören av golfresor. Vi har inte sett någon likande lösning på marknaden – globalt. Denna tjänst tillsammans med vårt övriga utbud av klassiska veckoresor med golfvärd, Long Stay, tema- och specialresor gör att vi kan erbjuda alla som funderar på att resa och spela golf ett attraktivt utbud och oändliga valmöjligheter” – säger Peter Browall, VD för Golf Plaisir.

Tjänsten riktar sig till alla ”självpaketerare” av golfresor oavsett om det gäller en storstadsweekend kombinerad med golf, ett kompisgäng som åka iväg och spela golf en långhelg eller den som vill tillbringa någon vecka i värmen och kombinera med valfritt antal golfrundor.

För mer information om våra Flex-resor kontakta:

Peter Browall, CEO Golf Plaisir & VP Specialists DER Touristik Nordic AB

Mobil: +46 733 000 040
Mail: peter.browall@golfplaisir.se

Robert Norberg, Marketing & Product Development Golf Plaisir

Mobil: +46 708 58 93 90
Mail: robert.norberg@golfplaisir.se


Golf Plaisir, etablerat 1992, är Skandinaviens största golfresearrangör med verksamhet i Sverige, Danmark och Norge. Förutom Flex-resor erbjuder vi även Veckoresor med golfvärdar, Long Stay, Temaresor och Skräddarsydda golfresor över hela världen.

Golf Plaisir bildar tillsammans med Apollo, flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

Apollo lanserar semester i Sverige7.5.2020 16:50:45 CESTPressmeddelande

I sommar är det många som fått ändra sina semesterplaner. Apollos fokus har alltid varit att skapa minnesvärda semesterupplevelser runt om i världen. Även inför den här sommaren pågår arbetet för fullt med att utveckla nya destinationer och i år har turen kommit till resmål i Skandinavien - och allra först ut är Sverige. Från och med idag och framåt lanserar Apollo en rad erbjudanden som ska hjälpa svenskar att semestra lokalt, hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. Det blir allt från lokala pärlor till familjehotell med sport, träning och aktiviteter för barn. Inom kort lanserar vi också vårt första nordiska Mondo Family-hotell som ligger naturskönt och direkt på stranden, men var är ännu hemligt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum