Stiftelsen Skansen

Härlig blandning i Allsång på Skansen 31 juli

Dela

I den sjätte omgången av Allsång på Skansen möts Tove Styrke, Tommy Körberg, Samir & Viktor, Blen, Emma Peters & Hanna Dorsin och Netta på Sollidenscenen och sjunger allsång med publiken och Sanna Nielsen.

Netta Barzilai. Pressbild.
Netta Barzilai. Pressbild.

Tove Styrke
medverkade i Idol 2009 där hon hamnade på en tredje plats och har sedan 2010 haft en framgångsrik karriär.  Hon gav ut sitt första albumTove Styrke 2010 och nu är hon aktuell med albumet "Sway".

Tommy Körberg
har en lång karriär bakom sig från starten som svensk popbandstjärna till internationell artist och samarbete med Benny Anderssons orkester. Han är också skådespelare och i höst aktuell med pjäsen  "Lola" av Sunil Munshi.

Samir & Viktor 
består av Samir Badran och Viktor Frisk och duon bildades 2014. De haft hits med låtarna "Success", "Fick feeling" och "Saxofuckingfon" och medverkat i Melodifestivalen med låtar som ”Bada Nakna” och ”Groupie”.2017 blev låtarna "Kung" och "Vi gör det ändå" sommarhits.

Blen
Stockholmsångerskan Blen har under flera år tmedverkat på låtar med bland andra Ison & Fille och Petter. Nu är hon aktuell med låten “Nära dig". 

Emma Peters & Hanna Dorsin
För snart tre år sedan hade humorgruppen Grotesco premiär för sin första scenföreställning på Scalateatern i Stockholm och nu är två av medlemmarna med i Allsång på Skansen. 

Netta
Storfavoriten och vinnaren av Eurovision Song Contest 2018, israeliska Netta Barzilai, är också en välkommen gäst på Sollidenscenen den här kvällen. 

Allsångskvällar
Allsångskvällarna startar kl 19.30 och SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden startar generalrepetitionerna.

Pressackreditering via SVT
SVT har hand om pressackrediteringar till Allsång på Skansen. Ansökan om ackreditering sker genom att skicka ett mail med media (tidning/blogg/dylikt)  namn, telefonnummer och mailadress till de personer som man önskar ha på plats för bevakning av veckans Allsång på Skansen till Helena Brodén senast måndag kl. 11.00 inför tisdagens program. All information som behövs inför programmet kommer tillsammans med ackrediteringsbekräftelsen på måndag eftermiddag. Observera att antalet platser är begränsade. Frilansande journalister och fotografer måste ackrediteras av sina uppdragsgivare.

Trafik och parkering
Djurgården stängs av för trafik under allsångstisdagar 17.00 - 20.00. Det finns inte heller parkeringsplatser på Skansen så kommunala transportmedel, cykel, färja eller spårvagn rekommenderas.

Bilder

Netta Barzilai. Pressbild.
Netta Barzilai. Pressbild.
Ladda ned bild
Tove Styrke. Foto Emma Svensson.
Tove Styrke. Foto Emma Svensson.
Ladda ned bild
Blen. Foto Jan Danielsson, SVT
Blen. Foto Jan Danielsson, SVT
Ladda ned bild
Tommy Körberg. Foto Jan Danielsson, SVT
Tommy Körberg. Foto Jan Danielsson, SVT
Ladda ned bild
Samir&Victor
Samir&Victor
Ladda ned bild

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Box 27807
115 93 Stockholm

08-442 80 00 vxlhttp://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Trendiga gråärter skapar rusning på Skansen9.1.2019 10:21Pressmeddelande

När Agneta Magnusson skulle presentera sin bok och ha en föreläsning om den trendiga gråärten, och de lika intressanta rovorna och kålrötterna, på Skansen den 16 januari blev det fullbokat direkt. -Det hade vi inte räknat med, säger Sarah Gühne som ansvarar för föreläsningsverksamheten. Som tur är har Agneta en lucka i kalendern så hon kan komma tillbaka för en ny föreläsning redan nu den 24 januari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum