Ving AB

Höstens avgångar med Ving till Cypern, Gran Canaria och Teneriffa

Dela

Hösten är här och Ving närmar sig nu efterlängtade avgångar till Cypern, Teneriffa och Gran Canaria med start från den 19 oktober. Några av Vings mest populära hotell står redo att hälsa gästerna välkomna. Vings omfattande Trygghetspaket ingår.

Under hösten går det att boka rum på några av Vings mest populära hotell, såsom Ocean Beach Club (O.B.C) samt Vings vuxenkoncept Sunprime på Gran Canaria, Cypern och Teneriffa samt Family Garden Compostella Beach på Teneriffa.

-          Vi ser fram emot att hälsa våra gäster välkomna ombord på våra flyg och ta hand om dem under sin semester med oss. Vi vet att många med oss längtar efter att komma iväg och för att man ska kunna resa och boka tryggt har vi nya omfattande rutiner på plats, säger Magnus Wikner, Koncernchef på Vinggruppen i Norden.

Från Stockholm avgår resor till Teneriffa på söndagar och till Gran Canaria på onsdagar respektive lördagar från den 24 oktober. Från Göteborg går en avgång i veckan från den 24 oktober. Till Cypern erbjuds två avgångar från Stockholm, den 19 och 26 oktober, och en avgång från Göteborg den 23 oktober.

Trygghet på resan och vid bokning

Ving har nu på plats ett omfattande trygghetspaket med bland annat ökade säkerhetsrutiner, fritt av- och ombokningsskydd och gratis covid-19-test vid behov. Dessutom bjuder de kanariska myndigheterna på en gratis covid-19-försäkring för den som saknar skydd i sin vanliga försäkring. Som alltid omfattas resor med Ving av paketreselagen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving AB och har cirka 700 000 resenärer årligen.

 

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Ving inför återbetalningsgaranti på 7 dagar samt ännu bättre villkor för av- och ombokning av resor23.10.2020 10:10:30 CESTPressmeddelande

Som enda svenska researrangör kan Ving nu garantera att kunder som avbokar eller får en inställd resa får tillbaka sina pengar inom 7 dagar. Sedan tidigare har Ving även förbättrat av- och ombokningsvillkoren där kunder bland annat har möjlighet att omboka sin charterresa ett obegränsat antal gånger fram till 30 dagar före avresa. Från och med idag har även möjligheten till avbokning kortats ned till 60 dagar före avresa.

Vings svenska Lollo & Bernie-succé fortsätter21.8.2020 10:11:48 CESTPressmeddelande

Sommarens reserestriktioner har satt stopp för många barnfamiljer som hade bokat en resa till något av Vings familjehotell vid Medelhavet. Ving har därför låtit Lollo & Bernie komma till Sverige och i samarbete med Nordic Choice har prisvärda paket med 2-3 övernattningar på olika hotell runtom i landet erbjudits. De populära maskotarnas närvaro på hemmaplan har minst sagt blivit en succé. Och nu kommer glädjande besked inför höstlovet, vecka 44. Ving lanserar nämligen två hotell med Lollo & Bernie, Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum