Svenska Triathlonförbundet

Januari 2021 startar det efterlängtade projektet ”Triathlon för alla”.

Dela

Paratriathlon projektet ”Triathlon för alla” är en treårig satsning från oss på Svenska Triathlonförbundet tillsammans med Allmänna Arvsfonden. En satsning som vi alla ser fram emot.

Foto: Svenska Triathlonförbundet
Foto: Svenska Triathlonförbundet

Vi är nu i startgropparna för Paratriathlon och är klara med rekryteringen av mycket bra medarbetare som kommer att bilda ett grymt team tillsammans med oss andra på förbundet.

Projektet ”Triathlon för alla” är en treårig satsning från oss på Triathlonförbundet tillsammans med Allmänna Arvsfonden där projektledare Camilla Oldberg kommenterar projektet med:

”Jag tycker att idrott är en otroligt viktig grundpelare i vårt samhälle. En mötesplats och arena som ska vara tillgänglig för alla. Därför är jag otroligt stolt att vara med på resan där Svenska Triathlonförbundet med projektet "Triathlon för alla" bidrar till detta genom att skapa förutsättningar för människor med funktionsvariationer att bli en naturlig del av triathlonsporten i Sverige. Vi har höga målsättningar med projektet och ska skapa en organiserad paratriathlonverksamhet i hela landet som inbegriper både motionsidrott och elit”.

Vi ser alla fram emot att ta del av projektstarten i januari.

Svensk triathlon – världens bästa!

Nyckelord

Bilder

Foto: Svenska Triathlonförbundet
Foto: Svenska Triathlonförbundet
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

031-726 61 86https://www.svensktriathlon.org/

Svenska Triathlonförbundets uppdrag är att administrera, utveckla och marknadsföra idrotten triathlon i Sverige. Vi är en av de snabbast växande idrotterna i landet med verksamheter inom barn & ungdom, elit, para samt bredd och motion. 

 

Följ Svenska Triathlonförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Triathlonförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum