Friskis&Svettis

Maria Zanchi är ny kommunikationschef på Friskis&Svettis Riks

Dela

Maria Zanchi har lång erfarenhet av kommunikations- och varumärkesarbete inom stora medlemsorganisationer. Närmast kommer hon från rollen som stabschef vid fackförbundet Kommunal.

Maria Zanchi
Maria Zanchi
 
– ​Vi är glada att ha rekryterat en så erfaren person. Marias gedigna kompetens är viktig för Friskis fortsatta arbete. ​Vi vill alltid få fler att upptäcka träning och vara en självklar samtalspartner i folkhälsofrågor. Med över en halv miljon medlemmar i hela landet har vi viktiga perspektiv att bidra med, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis&Svettis
 
Coronapandemin visar hur skör och central frågan om folkhälsa är. Friskis&Svettis utvecklar löpande nya format för träning för att fler ska kunna ta hand om sig - tryggt inomhus, utomhus och digitalt.
 
– Jag ser fram emot att jobba med ett starkt varumärke och verksamhet som är så viktig på både individ- och samhällsnivå, säger Maria Zanchi.
 
Friskis&Svettis Riks välkomnar Maria Zanchi i rollen som ny kommunikationschef.

Kontakter

Bilder

Maria Zanchi
Maria Zanchi
Ladda ned bild
Maria Zanchi
Maria Zanchi
Ladda ned bild

Om

Friskis&Svettis
Friskis&SvettisFriskis&Svettis har över 575 000 medlemmar fördelade i 160 ideella idrottsföreningar. I Sverige finns 109 föreningar, resterande finns i Norge och övriga Europa.
Runt 14 000 ideella ledare, tränare och övriga funktionärer ser varje vecka till att vi kan erbjuda lättillgänglig och lustfylld träning av hög kvalitet för alla.

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum