Friskis&Svettis

Maria Zanchi är ny kommunikationschef på Friskis&Svettis Riks

Dela

Maria Zanchi har lång erfarenhet av kommunikations- och varumärkesarbete inom stora medlemsorganisationer. Närmast kommer hon från rollen som stabschef vid fackförbundet Kommunal.

Maria Zanchi
Maria Zanchi
 
– ​Vi är glada att ha rekryterat en så erfaren person. Marias gedigna kompetens är viktig för Friskis fortsatta arbete. ​Vi vill alltid få fler att upptäcka träning och vara en självklar samtalspartner i folkhälsofrågor. Med över en halv miljon medlemmar i hela landet har vi viktiga perspektiv att bidra med, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis&Svettis
 
Coronapandemin visar hur skör och central frågan om folkhälsa är. Friskis&Svettis utvecklar löpande nya format för träning för att fler ska kunna ta hand om sig - tryggt inomhus, utomhus och digitalt.
 
– Jag ser fram emot att jobba med ett starkt varumärke och verksamhet som är så viktig på både individ- och samhällsnivå, säger Maria Zanchi.
 
Friskis&Svettis Riks välkomnar Maria Zanchi i rollen som ny kommunikationschef.

Kontakter

Bilder

Maria Zanchi
Maria Zanchi
Ladda ned bild
Maria Zanchi
Maria Zanchi
Ladda ned bild

Om

Friskis&SvettisÖver en halv miljon människor utgör Frikis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 159 ideella idrottsföreningar, varav 107 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin rörelseglädje. 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum