Ving Sverige AB

Nu startar Vings sommarkampanj ”Designed for you”

Dela

Idag går startskottet för Vings stora sommarkampanj som pågår till slutet av mars. Det är under jul många svenskar har tid att planera för kommande semestrar och prata ihop sig i familjen om vart man vill resa under det kommande året.

Kampanjen lyfter fram den bredd av semesterprodukter som Ving erbjuder och som innefattar allt från sol- och badresor till kryssningar, cityresor och träningsresor samt egna koncepthotell som har något för både barnfamiljer och de som reser utan barn.

Kampanjen ”Designed for you” bygger på alla de kundinsikter vi samlat på oss under de 60 år vi skickat svenskar på semester utomlands, de ligger till grund för hur vi utvecklat dagens och även morgondagens semesterupplevelser, säger Claes Pellvik, marknadschef Ving.

Tillsammans med analysavdelningen har kommunikationen finjusterats och målgruppsanpassats in i minsta detalj.

Kampanjen inleds med personifierade budskap riktade till en mängd olika målgrupper utifrån insikter som matchar det kunderna är speciellt intresserade av och där de kan få ett mervärde. Exempelvis kan det vara våra koncepthotell för vuxna som reser utan barn, eller familjer som vill ha en skräddarsydd semester på barnfamiljshotell med barnklubb, generösa rum med egen pool och bra träningsmöjligheter, fortsätter Claes Pellvik.

Förutom de egna hotellkoncepten lyfts Vings semesterprodukter fram med såväl sol- och badresmål som Mallorca, Grekland, Turkiet, nyheten Albanien och olika långdistansresmål som exempelvis Maldiverna samt kryssningar och det stora utbudet av citydestinationer tillsammans med bra priserbjudanden.

TV och stor satsning digitalt

Kampanjen går igång på Ving.se den 21 december, därefter inleds en digital kampanj den 28 december på Facebook och Instagram samt via banners. Till kampanjen har det också spelats in nya filmer i formaten 15 och 30 sekunder som ska visas i TV4-gruppens kanaler  med start den 25 december. Filmerna visas även i TV4play samt på Youtube, Facebook, Instagram och Instagram Stories.Printannonsering är planerad i bl a DN, GP, SvD och Sydsvenskan från nyår. Utöver det blir det satsningar på nyhetsbrev.

Vi har en perfekt mix av analoga och digitala kanaler som alla ska samverka till att driva trafik till Ving.se som är vår huvudkanal för all kommunikation, avslutar Claes Pellvik.

Kampanj i flera länder

Reklamfilmerna är signerade den engelska reklambyrån Albion och visas i ett flertal europeiska länder, medan övrigt material såsom alla bilder, rörligt material inklusive grafiskt manér och uttryck, banners, nyhetsbrev och annonser producerats av Vings nordiska inhouseteam.

Filmer
För familjer
För vuxna

 

För ytterligare information, kontakta
Claes Pellvik, marknadschef Ving, telefon 0709-513032, claes.pellvik@ving.se

Nyckelord

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Nyhet! Ving satsar på två nya designoaser i Egypten i vinter1.8.2019 10:31:39 CESTPressmeddelande

Framgångssagan med Vings bohemchicka och prisbelönta designhotell Casa Cook fortsätter. För första gången etableras nu konceptet med ett familjevänligt hotell i El Gouna i Egypten. Som om det inte vore nog satsar Ving även på den yngre publiken och öppnar ytterligare ett hotell inom ramen för det nya konceptet Cook’s Club, som förutom sin snygga design lockar med bland annat DJ:s och street food. Hotellen finns bokningsbara för nordiska kunder från oktober.

Info kring "Proposed recapitalisation of Thomas Cook Group"12.7.2019 08:27:48 CESTPressmeddelande

Idag meddelade Vings ägare, Thomas Cook att företaget är i samtal med Fosun Tourism, vår idag största aktieägare, och de utlånande bankerna kring att tillföra nytt kapital om 750 miljoner GBP i verksamheten. Efter genomförandet av detta förslag skulle researrangörsdelen vara majoritetsägd av Fosun Tourism som även äger Club Med, medan flygbolaget skulle ägas av Thomas Cook Group plc., utlånande banker och kreditgivare. Flygbolaget och researrangören kommer att fortsätta att arbeta nära tillsammans, som de gör idag. Semesterresor med Ving/Thomas Cook kommer inte att påverkas och kommer att fortsätta att fungera som vanligt. Alla våra semesterresor är skyddade av resegarantin som vanligt och våra kunder kan tryggt boka och resa på semester med oss.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum