Ving Sverige AB

Nyhet! En Svensk Klassiker certifierar ännu ett hotell tillsammans med Ving

Dela

Koncepthotellet Ocean Beach Club - Gran Canaria blir det femte hotellet i Vings program som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell. Certifieringen innebär att det finns goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna; löpning, cykling, simning samt skidåkning.

Foto: Ted Lindholm
Foto: Ted Lindholm

En Svensk Klassiker och Ving fortsätter satsa på fler Klassikerhotell, främst bland Vings egna koncepthotell: familjehotellen Sunwing Family Resorts och vuxenhotellen Sunprime Hotels. Vings fyra första klassikercertifierade hotell återfinns på Mallorca och på Cypern. Det är familjehotellet Sunwing Alcudia Beach i Alcudia och vuxenhotellet Sunprime Waterfront i Playa de Palma på Mallorca samt Sunwing Sandy Bay Beach och Ocean Beach Club – Cypern, i Ayia Napa. Nu lanseras det femte hotellet, koncepthotellet Ocean Beach Club - Gran Canaria.

Gran Canaria är vårt allra mest populära resmål under vintern och därför känns det extra roligt att vi nu får ett klassikercertifierade just där. Hotellet, som ligger direkt vid havet i lilla mysiga Playa del Cura, är ganska litet och personligt och vi erbjuder boende för upp till åtta personer. Det har perfekt utgångsläge för både utflykter och träningsrundor, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Ocean Beach Club by Sunwing Family Resort, är för den moderna familjen som uppskattar design och god mat i en skönt avslappnad atmosfär. Här finns både gott om träningsmöjligheter med gym, olika träningspass med instruktörer, barnklubb, smakfulla lägenheter och omsorgsfullt utarbetade menyer i restaurangen.

Den starka trenden att kombinera semester med aktiv träning håller i sig och vi tycker det känns oerhört roligt att bredda utbudet med klassikercertifierade hotell ytterligare. Vi vet att majoriteten av våra klassikerutövare är i 40-årsåldern och har sin familj med sig på semestern så det är viktigt att det finns ett brett utbud på hotellet. På O.B.C. finns fantastiska möjligheter för god träning; vackra cykelvägar, utmanande löpning, en egen naturvik med öppet vatten för träning samt ett fint gym med stakmaskin, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Till Ocean Beach Club - Gran Canaria kan man resa med Ving året om från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och under vinterhalvåret från 14 flygplatser i Sverige samt från Köpenhamn.

Läs mer om Vings klassikercertifierade hotell:https://www.ving.se/traningsresor/en-svensk-klassiker

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: 
Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 0709-513023, barbro.holmberg@ving.se
Michael Thorén, VD En Svensk Klassiker, tel 0705 597 221, michael.thoren@ensvenskklassiker.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum