Apollo

Nyrekryteringar i ledningen, nya sporthotell och försäljning på högre nivåer än innan pandemin.

Dela
Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson, Jamila Assel
Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson, Jamila Assel

Apollo som är en del av DER Touristik med starka REWE group som ägare konstaterar att vårens försäljning lyfter över de nivåer som fanns innan pandemin och förstärker organisationen ytterligare för framtiden. 

Försäljningen under första delen av 2022 har legat över försäljningen 2019 och Apollo ser att återhämningen är på väg efter pandemin. Trenderna inom resandet är fortsatt trygga destinationer och en aktiv semester. 

För att möta den starka efterfrågan på aktivitet under semestern öppnade Apollo under maj månad därför två nya sporthotell i Grekland; Porto Myrina -powered by Playitas på ön Limnos samt Levante - powered by Playitas på Rhodos. 

Under våren har också företaget valt att stärka ledningen med branschens främsta kompetens. 

Johan Mägi finns nu i rollen som Commercial Development Director och kommer senast från ledande befattningar inom försäljning, produkt samt lojalitet på SAS och SJ.

- Jag ser fantastisk potential i Apollos produkt och ser verkligen fram emot att få utveckla den vidare i denna spännande tid med så inspirerande kollegor säger Johan Mägi, Commercial Development Director Apollo.  

Johan Wahlgren Månsson med bred bakgrund från revision, ekonomistyrning och redovisning har tillträtt rollen som Chief Financial Officer och kommer senast från rollen som Cheif Financial Officer på Ticket och innan dess från ledande befattningar inom revision på Deloitte. 

- Känns oerhört spännande att vara på plats i ett så intressant bolag som dessutom tillhör en väldigt offensiv bolagsgrupp med massor av möjligheter säger Johan Wahlgren Månsson, Chief Financial Officer Apollo. 

Jamila Assel är nu tillbaka på Apollo i rollen som Concept Director med mer än 20 års erfarenhet från hotell- och resebranschen i ledande befattningar inom försäljning. Senast kommer hon från internationellt ansvar för produkt och koncept på TUI Group.

- Jag är fantastiskt glad över förtroendet som Concept Director på Apollo. Det finns stor potential i varumärket och en väldigt spännande profil att arbeta utifrån. Gläds att få ta med mig mina erfarenheter och bidra till att vidare utveckla koncepten inom Apollo säger Jamila Assel, Concept Director Apollo. 

Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson och Jamila Assel har nyligen tillträtt sina positioner på Apollo. 

- Med glädje ser vi hur försäljningen är tillbaka på högre nivåer än före pandemin och jag konstaterar att vi med fler starka hotellprodukter och denna nya supertrio i ledande befattningar här på Apollo blir ännu starkare i våra satsningar framöver säger Leif Vase Larsen, VD DER Touristik Nordic.  

Bilder

Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson, Jamila Assel
Johan Mägi, Johan Wahlgren Månsson, Jamila Assel
Ladda ned bild

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum