ManpowerGroup

Så arbetar ManpowerGroup för att minska spridningen av covid-19

Dela

Smittspridningen av covid -19 har tyvärr ökat i stora delar av Sverige och Folkhälsomyndigheten har utfärdat skärpta rekommendationer i ett flertal län. Med anledning av detta har ManpowerGroup trappat upp sina förebyggande åtgärder för att förhindra smittspridning.

Riktlinjer för våra medarbetare
För att värna våra medarbetares hälsa och bidra till minskad smittspridning i samhället har vi ett antal riktlinjer. De går främst ut på att stanna hemma vid sjukdomssymptom, hålla social distans och att vara extra noggranna med hygien. En rad åtgärder är också genomförda på arbetsplatserna. Vi informerar kontinuerligt alla våra medarbetare via intranät och genom närmaste chef.

Vi uppmanar fortsatt alla våra kunder att dela med sig av sina riktlinjer kring minskad smittspridning till våra konsultmedarbetare. Riktlinjerna hos en kund kommer givetvis att vara vägledande för de konsultmedarbetare från oss som är på plats i kundverksamheten.

Digitala möten i första hand
Vi har vidtagit en mängd andra förebyggande åtgärder och som kund eller arbetssökande hos oss märker du det bland annat genom att vi i första hand möts digitalt, när det är möjligt. Detta gäller i synnerhet de län där Folkhälsomyndigheten har utfdärdat skärpta allmänna råd.

Vill du som är kund komma i kontakt med oss går det lätt att boka ett möte bland annat på våra webbsidor manpower.se/foretag respektive experis.se/foretag. I övrigt fortgår vår verksamhet och vår leverans som tidigare.

Kontakt för dig som är kund hos oss
Du är välkommen att ställa dina frågor om ManpowerGroups förebyggande åtgärder samt hantering av eventuella situationer till din kundkontakt hos oss.

Vi gör fortlöpande bedömningar av situationen och om vi ser en ökad risk för infektion i Sverige kommer vi att ta till fler åtgärder. Vi justerar våra åtgärder utifrån myndigheternas beslut och kommer att uppdatera informationen här kontinuerligt.

Presskontakt
Hélène Belin, kommunikationschef ManpowerGroup Sverige, +46 70-377 45 43, helene.belin@manpowergroup.se.

Kontakter

Länkar

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

0771-55 99 00http://www.manpowergroup.se

Om ManpowerGroup
ManpowerGroup™ är världsledande inom arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Vi hjälper organisationer att omvandla sig i en snabbt föränderlig värld, genom att hitta, utveckla och leda talanger som gör det möjligt för våra kunder att utvecklas. Våra innovativa lösningar hjälper varje år organisationer att hitta rätt kompetens samtidigt som vi sätter människor i arbete. ManpowerGroup™ i Sverige har 12 000 medarbetare på ett 70-tal orter med fyra varumärken: Manpower®, Experis®, Right Management® och ManpowerGroup® Solutions. Varje år sätter vi 20 000 personer i jobb i Sverige. Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum