Apollo

Therese Johaug blir Apollo Sports ambassadör!

Dela

En av Norges främsta idrottsaktiva genom tiderna blir ambassadör för Apollo Sports och arrangerar träningsresor fyllda med tuffa sessioner och inspirerande föreläsningar om mental hälsa, bland annat.

Apollo ingår nu ett samarbete med en av Norges största idrottspersonligheter någonsin; Therese Johaug. Den mycket populära tidigare världsmästaren och olympiska guldmedaljören blir Apollo Sports ambassadör och lanserar träningscamp i Apollo Sports regi redan i september.

Therese Johaug som tidigare i år avslutade sin aktiva karriär efter mängder av framgångar arbetar fortsatt med att lyfta den norska damskidåkningen även utanför spåren samt driver eget klädmärke och utökar nu genom Apollo Sports genom att driva träningscamp för att ge tillbaka av sina träningstips och sprida sitt stora engagemang för hälsa.  

– Therese har ett driv som är unikt och ett engagemang för idrotten, unga idrottare och hälsa som är otroligt! Hennes inspirerande personlighet och hennes kunskap kring hälsa och träning blir ett otroligt tillskott till oss på Apollo. Vi ser fram emot vad vi kan skapa tillsammans, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo.

Johaug Recharge

Träningsresan Johaug Recharge blir ett unikt koncept utformat för att fylla på med energi genom varierad träning, inspiration, vila, hälsosam mat och välbefinnande. Det blir en vecka fylld med tuffa träningspass i form av styrka, kondition, yoga, pilates och dans samt i tillägg inspirerande föreläsningar om mental hälsa och såklart gemenskap.

Resan passar dig som redan tränar lite och vill utmana dig själv – men det är långt ifrån ett krav att vara topptränad. Passen kommer att anpassas till olika nivåer så att alla ska känna att de behärskar träningen. 

Dette blir kjempegøy! Jeg ser virkelig frem til å ha med mange motiverte sprekinger på treningscamp i helt rå og fantastiske omgivelser og treningsfasiliteter. Vi skal ha det moro, bli motivert og lære av hverandre og komme hjem med masse overskudd og gnist etter en uke sammen på Limnos, säger Therese Johaug. 

Johaug Recharge äger rum den 18-25 september och går till Porto Myrina - powered by Playitas på ön Limnos. 

Info om träningsresan Johaug Recharge 18-25 sept

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum