Ving Sverige AB

Tio hotell med bra träningsmöjligheter hos Ving

Dela

Många är vana att träna hemma och vill göra det även under semestern. Förutom renodlade träningsresor erbjuder Ving gym och SATS ELIXIA-klasser på de egna hotellen Sunwing Family Resorts, O.B.C. by Sunwing och Sunprime Hotels. Dessutom har Ving fyra certifierade Klassikerhotell, som tagits fram tillsammans med En Svensk Klassiker.

Semestern är ett perfekt tillfälle att komma i form och Ving erbjuder många möjligheter till det, oavsett om man föredrar att yoga, cykla eller vandra. Träna i grupp eller på egenhand. Här tipsar vi om tio hotell med bra träningsmöjligheter hos Ving.

1. Sunwing Sandy Bay Beach (VVVV+), Cypern Hotellet har många olika sportaktiviteter med allt från minigolf och vattensporter till gruppträningspass. Det erbjuds även fina gymlokaler, löprundor och ett utomhusgym. Man kan även ta dykcertifikat samt boka en PT för att slipa på simtekniken. http://www.ving.se/cypern/ayianapa/sunwing-sandy-bay

2. Sunprime Waterfront (VVVV+), Mallorca Här finns gruppträningspass och fina gymlokaler tillgängliga och för dem som vill träna på egen hand är den fina strandpromenaden perfekt för löpning, cykling eller rullskidor. Kvalitetscyklar finns att hyra och PT kan bokas om man vill vässa formen under semestern. http://www.ving.se/spanien/playa-de-palma/sunprime-waterfront-palma-beach

3. Galomar (VVVV), Maderia Ett perfekt hotell för dem som vill ha en aktiv semester. Inom hotellet finns sportaktiviteter, ett dykcenter samt ett välutrustat gym. Man kan delta på gruppträningsklasser och yoga eller ta en behandling i hotellets spa.
https://www.ving.se/portugal/canico/galomar

4. Akra Hotel (VVVVV), Turkiet
Hotellet har ett stort välutrustat gym och ett härligt spa. Den stora träningsanläggningen erbjuder även gruppträningsklasser, som t.ex. pilates, yoga, styrketräning, zumba och spinning samt bra faciliteter för simträning.
https://www.ving.se/turkiet/antalya/akra-hotel  

5. The Ritz Carlton Abama (VVVVV+), Teneriffa Hotellet har en egen golfbana med driving range samt golfskola. Här finns också fina gymlokaler där gruppträning i form av pilates, yoga och zumba erbjuds. Hotellet har även en tennisbana och på en härlig utomhusterrass finns det spinningcyklar. https://www.ving.se/kanarieoarna/guia-de-isora/the-ritz-carlton-abama

6. Sunwing Alcudia Beach (VVVV+), Mallorca Sunwing Alcudia Beach har ett perfekt läge för cykelträning och det finns möjlighet att simträna i öppet hav. Man kan hyra rullskidor och prova någon av hotellets löprundor som är digitalt utmärkta. Det finns även bra träningsfaciliteter med gruppledda pass, ett välutrustat gym och möjlighet att boka en personlig tränare.
http://www.ving.se/spanien/alcudia/sunwing-alcudia

7. Radisson Blu Resort & Spa Mogan (VVVVV), Gran Canaria Ett nytt och fräscht hotell med spa och ett bra gym. Här finns möjligheter till klättring, tennis, paddeltennis och beach volleyboll. Hotellet erbjuder även yoga och pilates.
https://www.ving.se/kanarieoarna/puerto-de-mogan/radisson-blu-resort-spa-mogan

8. Sunprime Miramare Beach (VVVV+), Rhodos Här finns många bra möjligheter för den som vill vara aktiv. Hotellet erbjuder gruppträningsklasser, ett välutrustat gym samt ett utomhusgym. Det finns flera bra löprundor och tennisbana.
https://www.ving.se/grekland/rhodos-vastkust/sunprime-miramare-beach

9. Hard Rock Hotel Tenerife (VVVVV), Teneriffa Läckra och eleganta Hard Rock Hotel Tenerife har ett stort utbud sportaktiviteter för musikälskare i alla åldrar. På Body Rock® Fitness Center finns ett stort gym och olika gruppträningsklasser att välja bland, exempelvis aerobics, zumba, yoga eller vattengymnastik. https://www.ving.se/kanarieoarna/playa-paraiso/hard-rock-hotel-tenerife

10. Sunprime Atlantic View (VVVV+), Gran Canaria
Hotellet är Vings mest populära golfhotell på Gran Canaria och härifrån har man nära till flera av öns golfbanor. Det finns även många andra träningsmöjligheter som vattenaerobics, yoga och fina gymlokaler. http://www.ving.se/kanarieoarna/playa-del-ingles/sunprime-atlantic-view

Läs mer om Vings träningsresor här: https://www.ving.se/traningsresor

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Anna Hagberg, tf. informationschef Ving, tel 0709-513158, anna.hagberg@ving.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Nu släpps Vings Semesterrapport19.6.2019 10:57:33 CESTPressmeddelande

Nu presenteras 2019 års upplaga av Semesterrapporten som i år för första gången är nordisk. Rapporten visar bland annat att designhotell blir allt viktigare för destinationer, och så även hotellens restaurangkoncept. Hållbarhet är viktigt och den moderna paketresan är mer rätt än någonsin. Rapporten visar också att för Gen Z och Millenals är trenden att många väljer bort solbränna och festande till förmån för lokala upplevelser och tid för återhämtning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum