Ving Sverige AB

Ving deltar i årets Pride-parad

Dela

Just nu är Prideveckan i full gång i Stockholm och det är med stolthet Ving deltar i årets Pride-tåg som går av stapeln lördag, 4 augusti.

- Vi är otroligt stolta över att i år kunna presentera att Ving kommer delta i Prideparaden tillsammans med våra bästa vänner Lollo & Bernie. Det är första gången Ving pryder ett flak och dansar med i denna färgstarka paraden. Det känns stort att vi gör detta tillsammans, och än lite större när vi i år firar Euro Pride i Stockholm och stan fylls av fler gäster, fler fester och mer kärlek, säger Johanna Oscarsson som ansvarar för Vings deltagande i paraden.

Det är inte första gången Ving deltar på Pride och Ving har under många år även sponsrat QX-galan.

- Ving står för en öppen arbetsmiljö och har tidigare vunnit Unionens tävling ”Årets hbtq-vänligaste företag” som delas ut under Prideveckan. I år har Unionen gett ut boken ”Arbetsplatser i regnbågens alla färger” där bland annat Ving är med och berättar om hur vi arbetar för att skapa en inkluderande arbetsmiljö för alla. Det har också varit viktigt för oss att i vår reklam lyfta fram alla olika typer av familjekonstellationer, något vi gjort under många år. Vårt engagemang bidrar både till intern stolthet och att vi kan vara en attraktiv arbetsplats för nya medarbetare, säger Claes Pellvik, marknadschef på Ving. 

Vings populära maskotar Lollo & Bernie som man normalt möter på Vings egna familjehotell Sunwing Resorts kommer att vara närvarande under hela paraden och dansa på flaket tillsammans med medarbetare från Ving.

Tåget startar vid Kungsholmstorg kl 13.00 och rör sig därefter vidare mot Tegelbacken – Hötorget – Stureplan och avlutas på Östermalms IP (Pride Park)

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum