Ving AB

Ving utsett till Sveriges starkaste varumärke i resebranschen

Dela

I konsumentundersökning Swedish Brand Award från Evimetrix har Ving i år tagit första plats som Sveriges starkaste varumärke inom kategorin resor utifrån hur omtyckt och välkänt varumärket är.

Varumärkesstyrkan mäts utifrån Nöjd Kund Index (NKI) och Kännedom. Enligt Swedish Brand Award är de viktigaste parametrarna för resebranschen ur ett konsumentperspektiv hur personalen bemöter kunderna, hantering av Covid-19 samt bekväma och prisvärda resor.

Ving får framför allt toppbetyg i sin goda kundservice men får även ett högt betyg för bekvämlighet och hanteringen av Covid-19.

-          Genom vår 60-åriga historia har det alltid varit viktigt att utveckla vår service och våra produkter utifrån vad våra gäster vill ha. Vi vet att förväntningarna på oss är höga, och det med rätta. Vi vill erbjuda de bästa veckorna på året med allt vad det innebär. Att kunderna rankar oss högst är ett fint kvitto på vårt arbete som vi är oerhört glada för. Jag är också stolt över de fina betyg vi fått för vår hantering kring säkerhet och trygghet det senaste halvåret, både under själva resan och att man som kund känner sig trygg vid bokningstillfället, säger Magnus Wikner, VD och koncernchef på Vinggruppen i Norden.

Evimetrix Swedish Brand Award täcker i år totalt ca 400 varumärken i drygt 30 kategorier. 1 204 konsumenter har tyckt till om varumärkena i kategorin resor.

För ytterligare information, kontakta
Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving, telefon 0709-51 31 24, fredrik.henriksson@ving.se

Mer information hos Evimetrix finns här

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving AB och har cirka 700 000 resenärer årligen.

 

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Ving inför återbetalningsgaranti på 7 dagar samt ännu bättre villkor för av- och ombokning av resor23.10.2020 10:10:30 CESTPressmeddelande

Som enda svenska researrangör kan Ving nu garantera att kunder som avbokar eller får en inställd resa får tillbaka sina pengar inom 7 dagar. Sedan tidigare har Ving även förbättrat av- och ombokningsvillkoren där kunder bland annat har möjlighet att omboka sin charterresa ett obegränsat antal gånger fram till 30 dagar före avresa. Från och med idag har även möjligheten till avbokning kortats ned till 60 dagar före avresa.

Vings svenska Lollo & Bernie-succé fortsätter21.8.2020 10:11:48 CESTPressmeddelande

Sommarens reserestriktioner har satt stopp för många barnfamiljer som hade bokat en resa till något av Vings familjehotell vid Medelhavet. Ving har därför låtit Lollo & Bernie komma till Sverige och i samarbete med Nordic Choice har prisvärda paket med 2-3 övernattningar på olika hotell runtom i landet erbjudits. De populära maskotarnas närvaro på hemmaplan har minst sagt blivit en succé. Och nu kommer glädjande besked inför höstlovet, vecka 44. Ving lanserar nämligen två hotell med Lollo & Bernie, Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum