Nu släpper vi fler pass i Friskis onlineträning

Dela

Hemmaträningen har blivit allt viktigare. Därför fortsätter Friskis att fylla på med fler pass i onlineträningen och gör fler pass tillgängliga när och var du vill. Allt för att skapa fler möjligheter till rörelse i en tuff situation.

När du inte kan komma till Friskis så kommer Friskis till dig. Onlineträningen utökas nu med fler pass och träningsformer.

– När dina rutiner bryts är det lätt att sluta träna helt. Vi hoppas kunna peppa till att skapa nya vanor och underlätta att få till rörelse i hemmavardagen, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare på Friskis&Svettis.

Utbudet utökas
På Friskis play finns pass som du kan köra när som helst det passar dig. Där hittar du nu inte bara nytt inom Yoga och Jympa utan dessutom Spin distans i två varianter, ett längre och ett kortare pass.

– Vi jobbar hela tiden för att förbättra och utveckla onlineträningen och är väldigt tacksamma för all den fina respons vi har fått. Det känns jättekul att kunna erbjuda ännu mer träning, säger Magnus Strömberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.

Nu hittar du också de populära passen Miniband och Familjejympa på Friskis play.

Indoor walking på Friskis play
Helt nytt i onlineträningen är också Indoor walking distans och Indoor walking spurt.

– Indoor walking är konditionsträning på crosstrainer. Ledaren guidar och peppar dig igenom passet som styrs av musikens karaktär och känsla. Ett väldigt uppskattat pass i många föreningar som också funkar väldigt bra digitalt, säger Magnus Strömberg.

För den som har svårt att få till hemmaträningen är ett smart tips att testa Online på schemat där passen bara finns tillgängliga under vissa tider på dagen. En pepp för att träningen verkligen ska bli av.

Nyckelord

Kontakter

Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis&Svettis, susanne.jidesten@riks.friskissvettis.se, 076-320 32 60

Bilder

Ladda ned bild
Magnus Strömberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.
Magnus Strömberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.
Ladda ned bild

Om

Friskis&SvettisÖver en halv miljon människor utgör Frikis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 159 ideella idrottsföreningar, varav 107 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin rörelseglädje. 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum